Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Sunday, June 5, 2011

anda bila lagi~

first of all, congrats to pemenang2 CYC.. salute lah kat korang! hik2.. sori to penganjur sebab tak update.. aku tak bz pun sebenarnye but aku tak bukak pun blogger.. kat office pun setakat bukan twitter n fb je.. pastu sampai rumah everyday pukul 7 lebih.. lembek weh.. so nak update pun wiken je.. again, tahniah banyak2 and sori sangat2 =)

actually, dalam 2 minggu ni.. ada banyak benda yang buat aku makan hati berlaku dekat sekeliling..

1. seorang gadis yang kecik sikit je dari aku akan melansungkan perkahwinan hujung tahun ni
2. seorang gadis yang lebih besar dari aku akan bertunang tidak lama lagi and berkahwin tahun depan
3. seorang gadis yang sama besar dengan aku baru sahaja bertunang
4. semalam masa dinner kat kedai, ada newly wed tengah makan dengan team of photographer after photoshoot.. pengantin lelaki sangat hensem ok.. kurus tinggi.. tapi pengantin perempuan sangat besar.. besar giler wehhh.. 2 kali aku.. muka pun garang sikit.. hik2.. oh man.. mana dia dapat lelaki hensem yang boleh terima dia seadanya.. dengki tau.. hehehehe

anyway, i pun apa kurang nye aww.. *sila lempang*

mok : tam nak ape first gaji, lama dah xbeli pape kat awk. sori T_T
tam : takpe la mok.. org dah xde nak ape dah.. rasanya semua org nak dh dapat.. tinggal nk kawen dgn mok je.. org dah ade motor besar ni org hepi sangat even maintanance mahal.. dah kawen dengan mok nanti lengkap la hidup org..
mok : sweet nye tammm.. waaa cairnya
tam : kalau org guna ayat ni tekel awek lain musti cair jugak kan mok.. mentor orang sekarang ni saleh yaacob... 
three words... HAMPEH LU MAT!

7 comments:

N a d i a said...

Eekekeeke..

Nisa,


Kahwin itu wajib pasangan itu sudah mampu dari segi zahir dan batin, dan wajib ia berkahwin untuk mengelakkan dari berbuat zina.

Badan ada isi sikit pon tetap comel pakai baju pengantin tauu... ;p


Moga-moga dapat lah nisa kahwin dalam masa terdekat ni. AMIN. =))

na said...

terbaiklah jalal! hahahaha

na said...

aku nomie..

lupe nak tukar id lah.. huhu

Nisa~ said...

nadia - amin.. sy pun selalu doa dipercepatkan jodoh.. sape tak nak kawen kan.. kalau boleh nak esok jugak.. hehe..

nomi - terbaik menda.. ade harapan aku dimadukan tu.. hik2

faz said...

diet2

Nisa~ said...

baikkkkkk T_T

SAYA MAHU KURUS CABARAN 90hari BIOS LIFE SLIM said...

nice blog..jom kongsi rahsia senang kurus @ http://azaideris.blogspot.com/
have a nice day..:)

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign