Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Sunday, June 12, 2011

baju banyak pun tak cukup~

adat la orang perempuan.. baju menggunung dalam almari pun still cakap takde baju.. alasan nak shopping lagi lettewwww *sila muncungkan bibir*


nah sama la macam kes aku.. tengok gambar atas ni macam banyak kan baju even takleh lawan baju2 korang pun..hehe.. tapi hakikatnye sikit je ni.. eh bukan alasan nak shopping tauuu.. kenyataan.. percaya atau tidak.. baju yang tergantung ni lebih banyak yang tak boleh dipakai dari yang boleh dipakai.. thats why kalau tengok aku letak gambar kat blog ni mesti baju sama je.. sebab memang takde baju.. isk2 T_T

hik2 k la.. saja nak mengadu nasib.. baju banyak dah ketat.. and bila gemuk ni aku memang tak suka shopping sangat pun.. *ye la tu*

7 comments:

tinta hatiku said...

kita serupaaa......

baju memang banyak, tapi semuanya
MENGECUT...

hehehe...

AlinNilsa said...

mungkin semua org yg gomok ni banyak baju yg tak boleh dipakai...jadinyer tergantung jerlah dlm almari tu...begitu jugak dgn saye...peace....

mimie1678 said...

sama lah kita... udahnyer saya bg/jual kat org... hehehe...

Nisa~ said...

@tintahatiku - tu la.. bukan salah kita kan.. salah baju yg mengecut.. hehe

@alin - huhu tau takpe.. tergantung je la dalam tu.. takpe2 sikit je lg.. pasni boleh pakai dah.. ewah..

@mimie - saya tak bg lg kat sape2 sebab konon nanti one day muat lg nak pakai.. huhu

si tuan putri kiUt said...

sama laaaaaaaaaaaaaaaaa....... dah hampir nak runtuh dah lemari tuu....last2 lipat2 jek...susun dlm box....

Nisa~ said...

huhu.. yang lipat pun ada banyak and dah bg kat orang pun.. ni yang gantung konon2 nak pakai lagi one day.. hik2

faizah said...

skang ni wanita memang banyak da masalah ni kn...huhuuu sama la dgn saya

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign