Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, June 14, 2011

[PD50H] week 1~

haish penat pulak lately ni.. padahal bukan wat ape pun.. ni la kalau duduk rumah jauh from office.. penat ulang alik.. dah la laluan tu kalau tak jem, nak kiamat la dunia.. seriously.. jem pulak panjang.. tapi takpe la.. tu baru dugaan dunia.. hik2.. so untuk PD50H ni, if aku tak sempat update blog, memang aku update kat fb je.. sebab kat fb je la senang nak update.. upload gambar pun laju.. and tak payah nak membebel2 macam kat blog..cepat dan tuntas.. hehe.. ingat nak update gambar food but nanti la.. aku memang tangkap gambar tiap food yang aku makan.. tapi nak pindahkan ke laptop pun malas.. bukan malas.. penatttt.. T_T

4 comments:

faz said...

perjuangan belum selesai!

cik xxx said...

nisa,

gudluxk beybeh!..im not join the contest

Anonymous said...

hehhee comel la u ni...teringat zaman semnbat gile nak diet i terjumpe ur blog...dari 75kg dapatlah turun 57kg...but now semnagt dah hilang 2-3 bulan ni asyik makan naik balik 59kg...trus carik ur blog balik..:)

Efa

Nisa~ said...

faz - yeah belum.. nak lawan awk! =)

cik xxx - thanks cik.. nape tak join.. tertanya2 jugak ni.. hehe

efa - efaaa. awak sangat hebat! kagumnyeee

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign