Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, August 17, 2010

ayam merah~

tolong saya boleh.. malasnye hari ni.. eh semalam pun malas... penat la macam ni... suppose semalam update blog tp malas punya pasal terus tak update... ni pun malas tp ingat last entry dah cakap nak upload pics current weight & food iftar semalam... semalam iftar sedap.. dalam kereta memang wish sangat nak lauk tu.. and bila sampai masjid. jeng jeng jeng

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


ayam masak merah!!! alhamdulillah... macam mimpi jd kenyataan pulak.. heaven sangat... dgn kuah yg banyak tu.. tp yang buat makin heaven tu... satu tray yang suppose share 5 org dimakan oleh 3 org je... nak meletup perut tau... tak habiskan syg gila.. membazir dalam masjid.. haish macam ni jangan mimpi la nak berat turun kan... wuuu sadis... ok2 now my current weight is


ada lebih sikit2... kita bundarkan je la (xaci).. hehe.. yeay 66kg! ok la tu kan... lagi 3kg nak capai BMI normal... k la.. till then.. selamat berbuka!

4 comments:

ieda said...

syabas dikk .. selamat berbuka :)

Nisa~ said...
This comment has been removed by the author.
Nisa~ said...

thanks kak ida =)

Anonymous said...

It's really very complex in this busy life to listen news on Television, so I only use world wide web for
that reason, and get the newest information.

Also visit my webpage: sign of faith

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign