Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, June 20, 2011

malunya i episod 2 : Istiqamah~

another one T_T


sebenarnye kan, bila baca balik blog ni.. entah kat celah mana la aku selitkan menda yang membawa kepada motivasi.. hik2.. hangat-hangat tahi ayam banyak la.. oh maybe tu la motivasinya.. "nak diet betul2 and taknak jadi hangat2 tahi ayam macam nisa!" ok abaikan.. entah bila la aku pulak yg nak termotivasi bila baca blog sendiri.. anyway thanks Drlinda..u pun sehebat Efa.. u both sangat la istiqamah! sikap yang paling i idamkan!salute!!  anyway, at least bila dapat dua komen macam ni terus rasa i need to do something! malu weiiiiii *sambil menolak sepinggan nasik lemak yg dah terhidang depan mata*

ps: should be aku update pasal berat mingguan PD50H but tak boleh nak transfer picture plak.. anyway i lost 0.5kg sahaja T_T.. its ok.. minggu ni ada lg kan.. never give up!

5 comments:

N a d i a said...

wow.

sekurang-kurangnya diorang jadikan blog Nisa sebagai sumber inspriasi kan?

You should be proud of you, yourself dear.

Aja aja fighting! =)

drlinda08 said...
This comment has been removed by the author.
drlinda08 said...

Hehe.. ada la Nisa motivasi dlm blog u nie.. its not like what u said. (quote) "nak diet betul2 and taknak jadi hangat2 tahi ayam macam nisa!" Mane ade i pk mcm 2. :-) Actually reading your blog makes me feel like im not alone in this journey.. N yes, istiqamah / persistence is the keyword. Dont give up ok? U may think it is hard but it is also not impossible. U can do it Nisa. Trust yourself.

Nisa~ said...

nadia - thanks nadia.. ur comment always made my day.. luv u! ewah.. hehe =P

drlinda - eh2 before tu dont get me wrong tau! yg i ckp tu just monolog je.. n i know korg x ckp cmtu pun.. hehe.. n like i said kt komen sape ntah.. korg jd kan blog i inspirasi because like u said la, bila kite bace ni kite rase we r not alone.. or to make us feel better.. ada lg yang in worse situation than us.. tu yg buat i still ade semangat even yeah, it is really hard but not impossible (quote from u plak =P).. thanks drlinda.. i luv to hear positive feedback.. its not like i suke pujian but positive things ni selalu akan menceriakan hidup kite.. thanks a lot!

N a d i a said...

I ♥ ♥ ♥ u too Nisa dear!


(^_^)

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign