Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, June 22, 2011

masib belum terlambat, untuk ayah~

isha pening la..
"tu la gemuk sangat.. memang la cepat pening"

isha sakit perut ni..
"tu la tak exercise.. memang la sakit macam2"

isha demam ni..
"makan tak jaga.. exercise tak.. memang la demam"

isha sakit tekak sangat ni..
"tu la makan lagi macam2.. memang la sakit tekak tu"

isha diet ni..
"diet tapi tak exercise tak guna jugak"

isha nak gi main basikal ni..
"tengok la lagi sebulan terdampar la basikal tu"

T_T


oh ayah ku.. even kalau isha cakap tangan terseliuh pun ayah relate kan dengan kegemukkan isha.. even berat isha turun and ayah still tak yakin dengan isha..tapi isha tau ayah nak isha amek kata2 ayah sebagai pembakar semangat untuk kuruskan badan, tak cepat give up and  tak mudah down dengan setiap kritikan.. i luv u ayah~ and 'amazingly'.. mostly kata2 ayah tu memang betul pun T_T

oh ayah saya yang sarcastic inilah juga yang menitiskan airmata depan doktor bila saya disahkan denggi hampir kritikal 2 tahun lepas.. bila seorang ayah yang tegas n agak garang menitiskan airmata, sangat meruntun jiwa seorang anak~ 




i luv u ayah.. and one of the reason isha nak lose weight is because of you, ayah~

"isha baik kurus cepat.. kang Jalal lari kang.. jangan main2 sha.. ayah lelaki ayah tau la.. umi gemuk takpe, dah kawen dgn ayah pun"

T_T

selamat hari bapa

6 comments:

N a d i a said...

Alahaiii..

so sweet Ayah Nisa nih. dalam 'sarcastic' dia tu pon, sebenarnya nak bagi sokongan kat anak tunggal perempuan dia nih.. hehehehe..


Apa lagi Nisa, buktikan pada ayah tahun ni dapat capai 60kg!

(^_^)

tinta hatiku said...

Ayat ayah Nisa tu petanda dia amat menyayangi Nisa...
Trust me...
=)

Jiejah @ Iza said...

comey nya ayah ... hihi

Nisa~ said...

nadia - huhu tu la.. sokongan yg sgt mendalam T_T.. hehe.. yeah one day mesti tunjuk kat ayah yg saya boleh punye.. hik2

tintahatiku - hehe.. yeah n sy pun sgt menyayangi ayah.. =)

jiejah - anak die comel tak? *panggg*

cik xxx said...

nisa,

sungguh ka.. nisa ofs mana? hehehe

belum tau dpt ke tak. gi interview je. takla letak harapan menggunung

cik xxx said...

nisa,

elele, ni rasa nak mintak nombor fon nih..

euw,, senang tak dpt keje sana :D

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign