Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, July 27, 2010

makin dekat~

sesi timbang ahad lepas


biar betul.. susah nak caya.. guna penimbang lain pulak..


Alhamdulillah..

tak larat nak tulis bebanyak.. krisis awal semester.. semangat still kurang.. final year project yang *tak leh bayang*... kad pelajar hilang... n paling penting.. esok jalal pergi offshore selama 6 hari for the first time... almost 7 tahun sms n chat tiap hari... n esok sampai ahad tak berhubung hatta henset pun dia tak leh bawak.. sape nak dengar aku membebel meratap nasip yang konon malang..yang nak layan sms time bosan.. yang sms wish morning hari2.. tapi elok jugak.. bila berpisah macam ni baru sedar betapa penting nye masing2 kan.. takde la nak panggil aku mok lagi kan... baru die tau aku yang gemuk ni jugak yang die rindu nanti kan.. haha ok tak kelakar bye

2 comments:

kok oda said...

syok betul hari2 mesej. jeles......
tapi ok ar panggil mok je
boyfriend kite panggil kite gloria (badak dalam cite madagascar)

Nisa~ said...

aaa comelnye... tp bf sy pon pnggil sy manja bkn sbb manja tp cite manjalara dulu tu.. ikut dia la.. huhu

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign