Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, March 8, 2011

cyc week 1~

ni la yang aku makan sepanjang satu minggu cyc.. first week ni aku tak de la diet betul2... tapi hari2 memang makan ikan bakar.. sangat sedap.. sebenarnye nak ulas panjang tapi malas.. hehe.. pastu yang gambar2 tu mostly lunch.. sebab dinner makan je apa ada.. oh last entry aku moody kan.. konon sebab timbang hari2.. padahal next day tu cek2 rupanya period.. patut la tiap2 malam buang tabiat surf blog2 food review and craving for macam2.. derr alasan T_T



and after melalui minggu penuh emosi ni (blame u pms!).. maka my current weight is


7 comments:

Cik Jue said...

1kg turun..oklah tuh.tahniah

Faizaharis2 said...

nampakk sedappp sgt bila tgk ikan tu.... terliurrrr plakk... adeh

Nisa~ said...

cik jue - thanks.. huhu.. tu la.. syukur~

kak faizah - huhu memang sedap.. bakar kosong camtu je.. tabur blackpaper sikit.. hehe

atikNAOshi said...

i love brokolli very der much!haha
sedapnyee~

caiyokk nisa!!!

Nisa~ said...

sedap kan!!! rebus camtu je pun sgt2 sedap.. huhu

thanks atikah

Ummi Ammar said...

Nisa,
best giler entry makan makan.... camane akak nak kurus ni camnih... asik teliur je tgk makanan orang. pas tu kalau dah terliur, kenalah jugak cari untuk diri sendiri kan..

Nisa~ said...

huhu if akak terliur ikan bakar tu takpe.. tak menggemukkan.. tp terliur kat char kuey tiaw tu mmg la xleh ckp ape.. hehe... tp kalau terliur pun akak mkn je.. dlm kuantiti sikit.. hehe

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign