Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, June 21, 2011

[PD50H] sesi penimbangan minggu 1~


berat sekarang.. 71.5kg.. dang! turun 0.5kg je nisak T_T.. 

eh tak2.. aku tak give up lagi.. gagal minggu ni tak bermaksud minggu seterusnya pun gagal kan.. oklah.. nak update banyak tapi malam ni tak berapa nak larat pulak.. penatnya working lifeeee T_T

6 comments:

faz said...

janji tak naik sudahhhh

N a d i a said...

alololo..

nak sedih gaponyee.. betul kat Faz tu, janji berat Nisa tak naik hokeeyyy..

0.5kg pon kalau setiap minggu turun camtu.. dapat dah angka 6 kat depan tu tauu!


Teruskan perjuangan Nisa. Aja aja fighting!! ;p

AlinNilsa said...

takpe turun sikit...lama2 jadi banyak kilo turun

Nisa~ said...

faz - betul tu.. nasib baik tak naik~

nadia - hehe tu la.. ntah nape nak sdey kan.. maybe sebab org lain turun banyak kot.. or maybe sebab expect more.. huhu.. takpe la.. after all, turun jugak kan.. hehe.. thanks nadia!

alin- betul2.. jgn turun sikit naik banyak dah.. huhu

tinta hatiku said...

Jangan sedih....
).5 juga adalah tetap penurunan!
Ingat tu...
Next time, sah turun banyak lagi...
=)

Nisa~ said...

insyaAllah and harap2 la menurun..=)

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign