Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Saturday, April 20, 2013

Sesi penimbangan pertama kami berdua

suami - from 82kg to 80kg
me - from 79.6kg to 77kg
 
not bad kan untuk seminggu?
 
mode: super duper happy sampai macam-macam makan hari ni.. wahahahaha

14 comments:

kelisa merah said...

hai..saya anne

feel free to visit and follow my blog

http://amanne8257.blogspot.com

Anonymous said...

Bila nak updett. Rindulah. Hikhik

Ida said...

dah berbulan dah ni..so mcm mana misi anda???

Che'Yah Vitamomma said...

assalamualakum... salam perkenalan..
so hows the feedback.. share la kalau berjaya.. leh bagi tips2 ekat i pulak

saya pun tgh dalam misi kurangkan berat badan.. so far dalam masa 11 hari dh turun 4kg.. lagik2 bulan puasa kan.. mesti lagi senag turun..

nak share tips?? jom blogwalking
http://vitamomma.com/?p=1691

Khairahimo said...

blog walking~ hehe..

dlu prnh b'diet.. turun almost 20kg..

kalau agak2 nk bce cara diet, http://khairahimo.blogspot.com/2013/02/ber-diet.html

tapi saya diet tu 1 bulan lost dlm 4kilos.. ikot nasihat kevin zahri.. hehe..

dan kalau agk2 nk jln ke melaka n mcari homestay, boleh click dekat link homestay.. :)

good luck utk diet.. :)

Anonymous said...

well done!

shUhashUhi said...

wow... so sweet kak... cam comel sgt lah akak n husben... serius comel.. sembang diskud2 nak diet p0wn comel.. homaigod, tak sabaq nak kawen nieh.. (tetiba..) haha

Suu Ahmad said...

RENDAM KAKI JE, KURUS SELURUH BADAN !!

CARA PELANGSINGAN TERBARU KOREA --- OVISPA - RENDAM KAKI DAN KURUS SELURUH BADAN - Disyorkan oleh Prof. Kim, Han-Sil.

Video Kak Huda cuba (MESTI TENGOK!!): http://www.youtube.com/watch?v=OCebpWwZ-F8

Buang toksin & cecair lemak dengan cara rendam kaki, berpeluh macam mandi dan tidak payah exercise! Turun 7-20kg dalam 30 hari dengan cara rendam kaki saje!
...................................................................



**PERHATIAN:

SIS2 SILA ORDER SEGERA......0175777385

Suu Ahmad said...

RENDAM KAKI JE, KURUS SELURUH BADAN !!

CARA PELANGSINGAN TERBARU KOREA --- OVISPA - RENDAM KAKI DAN KURUS SELURUH BADAN - Disyorkan oleh Prof. Kim, Han-Sil.

Video Kak Huda cuba (MESTI TENGOK!!): http://www.youtube.com/watch?v=OCebpWwZ-F8

Buang toksin & cecair lemak dengan cara rendam kaki, berpeluh macam mandi dan tidak payah exercise! Turun 7-20kg dalam 30 hari dengan cara rendam kaki saje!
...................................................................



**PERHATIAN:

SIS2 SILA ORDER SEGERA......0175777385

ct ani said...

sambil2 buat atkin tu blh cuba pakai korset premium beautiful skali untuk shaping badan bagi ramping..tak rugi cuba..

blh whatsapp atau pm saya untuk info lanjut..017-6061033

oneyani said...

tahniah satu kejayaan yang besar

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Anggun said...

Hi... Good sharing. Motivasi yang sangat mengujakan pada kawan-kawan seangkatan. Moga terus berjaya untuk turunkan berat badan dgn bmi y normal. Jangan terlalu happy sampai makan tak ingat ye. Rugi diet seminggu... ��

Zalieka said...


Wah, untungla. Isi memang padat dan cantik. Nak sedap lagi, jemput ke blog saya untuk info-info kekal cantik dan menjadi slim-mlim.

>>> Yang GEMUK Jadi KURUS?! <<<

.

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign