Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Sunday, March 13, 2011

progress so far~

semalam bosan2 tertengok la gambar lama2 kat blog ni, masa mula2 buat blog ni.. haha kelakar gila bila baca balik.. menda la aku merepek.. pastu gambar2 pulak.. haish gemuk nye masa zaman 80kg dulu.. sekarang pun gemuk lagi but dulu2 tu macam ya rabbi besarnye.. patut la time tu jalal asyik sound je..parents time tu pun asyik kondem je.. huhu.. pastu pulak.. berat aku kan pernah turun sampai 66kg.. alahai gambar time tu pun agak kurus la.. tapi sekarang hampeh.. so semalam terajin pulak kumpul gambar2 yang pernah tersiar dalam blog ni sepanjang diet berlansung.. so disebabkan aku suka tengok blogger2 share gambar progress diet diorang.. so aku pun nak tunjuk jugak la untuk bagi semangat kat diri sendiri dan orang lain kerana sesungguhnya even kita rase perjalanan diet kita sangat slow tapi percayalah.. memang ada perbezaan.. and gambar2 ni disusun mengikut progress tau.. dari awal diet sampai la sekarang.. turun naik berat pun ikut urutan.. and gambar2 ini akan bertambah dari masa ke semasa.. eceh


and the journey still on

8 comments:

N a d i a said...

Nisa,

Memang bezaaa gambar dulu².

Jalal jer yang maintain.. heehehhe.

Boleh turunkan berat lagi tuh.. moh kita!

aleeyaqaisara said...

cayok2..saye juge sedang...heee

Ummi Ammar said...

caiyok caiyok... teruskan usaha... maknanya isha bole capai 50++...

Nisa~ said...

nadia - ala jalal tu dlu kurus tau.. skang die dah gemuk.. huhu.. jom2 kite berusaha lg.. huhu

aleeyaqaisara - ye ke.. chayok2 kat awak juge.. =)

ummi ammar - huhu insyaAllah.. kena usaha lebih.. huhu.. thanks ummi ammar =)

tenangsudey said...

waaaaaaaaaaaah giler tabah ah nisa.. chaiyok2... gud luck

atikNAOshi said...

gambar yg mcm pegi dinner tu cun da!
caiyokk!!
jgn pth smgt!~

Nisa~ said...

abi - tabah la sgt kan abi.. huhu

atikah - huhu time dinner tu dh gemuk blk tau.. ni dh nk terpatah smgt

sikeciksukamerahjambu said...

chayou~sya memahami..lau sudi.Jenguklah blog saya.Dapatkan tips2 yg ble membantu!

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign