Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, March 29, 2011

cyc week 4~

pejam celik dah week 4.. kalau diet betul2 ni dah boleh hilang at least 4kg.. tapi apakan daya.. cakap tu lagi senang dari buat.. so for week 4 pun aku tak tulis dalam food diary sebab membe datang tu kan.. so ke hulu ke hilir, makan pun macam2 so memang tak ingat la makan apa.. tapi adala la jugak snap sikit gambar..


so berat untuk week 4 adalah


hai 71.. bertemu lagi kita~ anyway maintain ni pun dah cukup bersyukur dah.. sebab aku ingat ada naik.. ye la.. bila member dah datang ni kita entertain dia so takkan nak biar dia makan sorang2 kan.. hehe alasan~ ok till then

5 comments:

Cik Jue said...

oklah tuh...akak punyer berat naik tau.

EZAN IDMA said...

keep it up sis :)

atikNAOshi said...

hehe..skali skala mbr datang apa slhnnya..haha

gudluk!

Nisa~ said...

cik jue - ala xpe berat naik.. nnti next week turun la pulak tu.. hehe

ezan - thanks =)

atikah - tau xpe.. tp member dtg seminggu la pulak kan.. mmg naik la kot.. huhu.. thanks!

cik nina said...

eh kak isya, buah ape yg kaler kuning2 tu?mangge ke?

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign