Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday, March 3, 2011

ayam KFC for tonite~

kat area rumah aku ni kan.. ada satu lori jual ayam kfc yg lagi sedap dari kfc.. ayah aku memang suke betul la.. adik2 pun sama.. aku pun pernah la makan sekali memang sedap la.. kulit die tu rangup.. tepung dia sedap... tapi rasanya aku pernah makan sekali je kot sebab aku ni memang jenis kalau beli, beli cukup2 untuk family.. untuk aku takde.. kiranye kalau orang tak habis makan baru aku habiskan.. konon diet la.. so hari ni ayah demam.. dia suruh belikan ayam tu.. dah la ayam dia besar2.. bau dia jangan cakap la.. sedap ya rabbi...

so masa diorang ramai2 makan kat dapur.. untuk mengelakkan dari tercubit sedikit and lead tu TERhabiskan terus ayam tu.. aku pun berkurung dalam bilik untuk ini
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

i love sauna!

tapi bila siap bersauna, maid pulak suruh teman die makan kat dapur.. angkat saji ada dua ketul ayam.. satu untuk dia and satu lagi?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
simpan untuk ayah esok.. naaa.. not for me.. =)

yes berjaya menahan nafsu makan woohoooooo~

7 comments:

N a d i a said...

Syabas!!!

Tilot said...

hehee...bagusnye!

Nisa~ said...

nadia - hehe thanks!

tilot - ntah2 mlm td je.. pastu esok luse terus mkn berketul2.. tp harap2 x la.. hehe

Faizaharis2 said...

besttnyerrr ada saunaaa.......

Nisa~ said...

mula2 excited tp lame2 malas nak buat tau.. huhu

AkUiStInI3 said...

nisa,,nak tnya..beli kat mana sauna tu?? n brape hrga?

Nisa~ said...

ni beli kat dealer tgk dalam majalah wanita.. yg ni 680 sebab infrared~

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign