Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Friday, March 18, 2011

mood sleepy~

tak tahu kenapa.. 2-3 hari ni mood swing tetiba.. nak cakap PMS.. aku baru je habis period.. seriously takde mood sangat2.. and diet pun macam on off je.. but still not more than 1200kcal per day, i guess.. haish kenapa ye.. tak suka la rasa macam ni.. rasa macam buat apa pun sume tak kena.. and lagi satu.. 2-3 hari ni rasa susah sangat nak tidur.. dah 3 malam aku amek masa more than 1 hour untuk lelap... macam2 ada dalam otak.. pejam mata rapat2 sambil membebel dalam hati sebab tak boleh tidur.. lepastu bila bangun pun mata kuyu sangat.. lepas zohor pulak terus macam nak pengsan.. tidur 15 minit pun rasa macam dah tidur 6 jam.. tapi rasa mengantuk sangat.. bukan penat tau.. penat tu rasa lemah badan ke apa.. ni tak.. rasa mengantuk je..

and esok aku pergi kuantan sebab nak celebrate besday adik kecik sekali ni.. adik aku yang kat kuantan tu tak boleh balik sebab tengah praktikal so kitorang pergi la lawat kat sana.. and bila pergi bercuti ni paham2 la nak diet camne kan.. hehe.. lagi2 esok singgah temerloh dulu makan patin tempoyak.. lepas tu kang kat kuantan malam besday mesti la gi makan sedap2.. haish if makan patin tempoyak tanpa nasik mana ada nikmat kan.. huhu.. so babai la diet ku esok.. gonna miss u.. and my current weight.. see u on next week.. mesti sama punya or maybe tertambah sikit..

5 comments:

N a d i a said...

Nisa,

mengantuk tu sebab tak cukup rehat lah tu.. dan apa lah yang nisa fikirkan sangat tu sampai tak boleh nak tido lena?

tidak perlu stress² sangat Okey adik nisa oi. Selamat bercuti ke Kuantan!

Sedapnyaaaa ikan patin gulai tempoyak!

Kehelan said...

uwaaa... Kuantan! kat mana?

noorcahaya said...

ade amek ubat2 ape tak? cam ubt kurus ker?

EZAN IDMA said...

rest banyak2 yeee. aroma terapi ke?

Nisa~ said...

nadia - sedap kan patin tempoyak.. makan hari2 pun sanggup.. huhu

kehelan - kuantan kat erm tgh bndar kuantan kot.. hehe

kak cahaya - takde la pulak kak.. dulu2 ada amek pun takde la rasa macam ni

ezan idma - wah bestnye aroma terapi.. mesti lagi terbuai2.. hehe

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign