Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday, March 10, 2011

main2 petang~

semalam.. dapat je basikal terus tak sabar tunggu petang.. sekali dalam pukul 3-4 tu hujan pulak.. frust betul takut hujan sampai malam.. camne nak main basikal.. oh selain suka memberi alasan padahal malas bersenam.. sebenarnye memang banyak halangan2 aku nak bersenam ni.. aku setiap petang kena amek adik balik sekolah pukul 6.30.. if nak jogging before tu..takut terlajak2 pulak time.. adik aku ni dah la anak manja.. parents memang tak bagi dia menunggu depan sekolah.. biar kitorang yang tunggu..  pastu pukul 6.45 baru sampai rumah.. nak jogging lepas tu pulak dah dekat nak maghrib... tak elok pulak kan.. haha alasan manjang...

so weekend je la yang aku boleh jogging.. nak jogging sorang2 parents tak bagi sebab lalu jalan sunyi... so bawak la maid.. yang maid aku ni pulak lembik.. jalan jauh sikit demam la apa la.. tapi nasib la dapat anak majikan garang so kena la jugak teman.. so bila ayah bagi basikal ni memang hepi la.. sebab dulu lagi mintak basikal ni.. if ada basikal ni lepas amek adik boleh la naik sebab before maghrib boleh pecut balik rumah.. so semalam lepas amek adik cakap adik suprise kat dia.. punya la hepi tengok basikal die dah repair.. if tak tersadai je kat stor.. terus kitorang bertiga pusing sana sini.. lumba la.. ikut jalan jauh la.. best gila!! maid aku pulak memang dia suka naik basikal.. pastu lepas main basikal semalam kitorang semua tak sabar nak tunggu petang ni yooohoooooo... hari ni lalu route baru.. eceh.. route la sangat..


aidid : eeee kak isha ni banyak gile peluh
kak isha : biase la did, org gemuk

pastu dapat basikal ni pe lagi msg jalal la.. "eleh tu pun nak bitau"


T_T 
terima kasih la jalal.. bersemangat betul sy tau! pang!

2 comments:

AkUiStInI3 said...

x pe nisa...pedulikan je..yg penting dpt exercise..lg bnyk kluar peluh, lagi bagus..

Nisa~ said...

hehe... die suke mengusik macam tu... tp mmg mls layan die... huhu

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign