Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, August 25, 2010

buruk lantak~

ada sorang lelaki ni.. dia ckp kat kawan aku

"aku suka la ko.. ko kurus tapi makan banyak.."

cuba kalau kawan aku tu gemuk.. agak2 nya apa dia ckp?

"ko ni buruk lantak la"

kan?

6 comments:

Cik_Nomi said...

klu blogger ni ade 'like' mmg aku nak like banyak2 entry ko ni...


like


like


like

.
.
.
.

kok oda said...

dabel stendet

NoVemBerLaDy said...

betol betol betol..!!

diLot said...

hahahha terbaek@!@

--------->>> nak add like FB kat entry .. emm ade tutorial kat http://cwynire.blogspot.com

myoliza said...

salam nisa,
tak per dgn atkins, makan 3x sehari pun, tapi berat tetap turun kan, low carbs! chaiyok! chaiyok!

Nisa~ said...

cik nomi - betull.setuju.. haha

kokoda - org berisi mmg slalu didabel standard.. ergh

novemberlady - eh kiutnye.. mcm upin ipin

dilot - eh thanks 4 tutorial

myoliza - tp sy ni mcm dh mkn everything.. huhu~

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign