Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Friday, May 14, 2010

sudah mahu exam~

aku syg sangat blog ni.. sampaikan bangun tidur mula2 sekali bukak blog ni.. sampai tak kisah dah kat my other blog.. padahal kawan2 asyik suruh update blog yang tu... tapi kasih syg aku kat blog ni lebih menebal.. aiseh... sebab blog ni la menjadi saksi cinta kita naik turun berat aku... kalau tak sebab blog ni aku rase diet aku dah terbang ke langit..

plus.. dari blog ni jugak la aku dapat ramai kawan.. aku suka berkawan ni tapi tak reti.. aku kan pendiam... ceh muntah.. tapi betul.. aku suka bila ade orang2 yang komen and follow blog aku.. menambah kenalan.. lepas ni nak hangout sama pun boleh. wahaha.. anyway thanks a lot ye untuk korang.. sebab korang la aku jadi makin semangat nak diet... korang boleh.. takkan aku tak boleh kan? =)

oklah.. macam yang aku bagitahu kat post2 lepas.. sekarang ni aku tengah study week... isnin ni je paper aku..dua paper tough pulak tu.. so rasanya ni last entry la sampai minggu depan..even course yang aku amek ni memang aku lansung tak minat tapi kena la score jugak.. even tak score pun sebenarnye... haish sedih kan kena buat benda kita tak minat.. eh jadi luahan hati pulak... ok2 akhir kata.. doakan aku dapat jawab paper dengan terang hati ye & selamat berdiet!

ok dah prepare nak jawab exam.. even otak sedikit weng

17 May - Data Mining & Knowledge Discovery
17 May - Advance Database System
21 May - International Financial Management
25 May - Corporate Ethics

agak2 korang tau tak aku ambil course apa? hehe

2 comments:

Cik_Nomi said...

ko amek course hape? ade macam accounting.. science comp pun ade.. bisnes managment.. (<--ade ke corse ni..haha.. sukati aku je)

Nisa~ said...

kos aku ni mmg menimbulakan keraguan.. aiseh.. semua ade.. ntah apply kerja nnti nak jd ape pun aku x tau

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign