Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, May 12, 2010

nak timbang!

psst... nak tau satu rahsia tak.. rahsia la sangat kan tulis kat blog... huhu.. hari khamis lepas sampai pagi tadi aku kat rumah.. balik last time before exam week.. so tak tau la kenapa aku makan banyak sangat... since diet ni kan aku avoid makan nasik... kalau makan pun tak selalu.. tapi this time balik rumah aku makan nasik bertambah ok! dah la bertambah... dinner pukul 10 malam... tak ke gila tu... dinner lewat malam n tambah nasik.. sah memang berat naik..

lepas tu pulak... dah la tak bawak balik teh detox... so memang encik Ta berkabung je la dalam perut aku ni.. hampeh... tak reti nak berdikari lansung... dah kalau aku tak minum teh detox tu takkan tak reti2 nak keluar sendiri... benci tau bila susah nak berry ni... haa dah la makan banyak.. tak berry pulak tu... sah memang berat naik...

so sekarang ni plizzzz.. nak timbang! selalu aku timbang guna scale ct tapi dia balik rumah.. khamis ni maybe baru balik UTP... tak suka la nak timbang kat klinik sebab kurang 1 kg dari scale ct.. memang la berat aku jadi lebih ringan nanti tapi kan aku start gune scale ct.. so end pun kena la gune scale same.. mane aci kan start guna scale berat.. habis guna scale ringan... memang la kalau timbang situ nanti tolak la sendiri tapi takde feel la... owh by the way.. scale ct memang berat 1 kg dr scale lain... takpe aku suke... hehe..

k la... berat memang sah naik... scale takde... ape maksudnye tu?

i heart u teh detoxlim~ pagi esok harap sangat terberry2 keluar habis food2 lepas.. euwww

yes! maksudnye aku kena la start diet so that ct balik nanti aku timbang n berat menurun yeay!

3 comments:

Cik_Nomi said...

belilah scale sendirik.. mintak jalal sponsor..hahaha

Faizah_Haris said...

seblom 3dfc..akak amek detoxlim ni... masalah yg samo huhhh susah mau berryyyyyss...hahahaha.... 3 hari simpannn bau bleh kuar!! tu pun mcm2 cara wat.. minum air suam byk2!! rasa cam mau melatoppss jek prot niee...huhhh

Nisa~ said...

cik nomi - jalal tu pemurah sgt... scale ke ape ni xde nye die nak sponsor..mengarut die ckp.. tp kalau handbag, baju.. yg tu laju je die belikan.. pelik kan..yg tu x pulak ngarut... huhuhu

kak faizah - tula.. if x berry berhari2 ni perut rase kembong semacam mcm nk meletop...tunggu masa je... huhu...

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign