Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Friday, July 22, 2011

hi~

life great so far.. nothing much happened.. pakcik meninggal selasa hari tu.. rushing balik kelantan.. next day hantar nenek sedara gi kedah.. sempat la petik buah2 kat kebun dia.. then balik rawang, pergi kerja balik kerja macam biasa.. puasa ada lagi 6 hari tak ganti.. so tengah struggle ganti puasa.. padan muka buat last minit.. tapi rasa lega jugak..

bila puasa ni tak tau nak cakap apa pasal diet.. sebab makan time berbuka je.. malam td makan nasik macam biasa.. medium portion.. tak banyak tak sikit.. but takde la tambah pun.. ikan kicap, tempoyak, sambal sotong.. pastu kat rumah pun ada banyak buah.. so makan je la buah2 tu especially durian.. sahur? erm aku boleh puasa tanpa sahur.. since belajar lagi.. but ramadhan kat rumah kena sahur.. nanti ayah marah.. sahur kan sunat.. but for puasa ganti ni tak sahur pun..

and hari ni mata sembab pergi ofis.. haha.. anak gadis yang belum kawen lagi ni.. apa je la penyebab mata sembab kan.. hik2.. after berbulan2 hidup penuh bahagia.. akhirnya malam tadi terback to realiti.. hidup tak selalunya indah.. its ok.. asam garam kehidupan.. nanti ok la tu.. hope so~

5 comments:

Cik Nomi said...

Warna-warni kehidupan =D

tinta hatiku said...

Firstly, takziah tuk pemergian nenek... Al-Fatihah...

Secondly, waaaa.... bestnya lepak2 di dusun....

Nisa~ said...

hai cik nomi.. lama menghilang.. cuti kawen ke.. huhu~

@tinta hatiku - pakcik yg meninggal tu =).. huhu best lagi2 musim buah ni kan

Muhammad Farhan said...

jumpe blog ni kat google pasal kurus rupe2nye cite pasal warna2 kehidupan..terbaiklah~

Kurus Badan Dengan Cepat

Oneyani Deankayree said...

salam takziah..

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign