Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Sunday, July 24, 2011

camera trick~

"awak ni bile nak kurus.. dah 8 tahun org tunggu.. penat tau tak"
"awk penat tunggu je.. yg penat nak tunggu, berusaha,nak puaskan hati awak tu org ni ha!. org dah penat!"
"ok fine.. if org suruh awk buat benda baik pun awak penat.. gi la buat hal awk sendiri.. org tak kisah dah apa awak nak buat lepas ni.. org dah tak nak apa2 dari awak"

ingatkan this time take 2-3 days la untuk berbaik. kiranya selepas berbulan ni la gaduh paling teruk kami abad ini.. haha.. pastu konon memangis la sebab rasa macam eh dah clash ke aku.. dulu gaduh time aku still student.. now gaduh time aku dah kerja.. lain kot situasinye.. ending maybe tak same.. sekali next day

"hai mok buat ape tu.. org nak gi makan kat bangi ni.. jangan jeles dak mok"

ok sama je rupanya macam dulu2.. hik2.. bazir air mata aku je.. tapi takpela.. lama dah tak gaduh teruk camni.. and lama dah tak membongokkan diri menangis sebab lelaki yg belum tentu jadi suami.. wahaha... duk happy manjang.. kena la ada penyedar sikit kan.. anyway semalam aku gi bukit tinggi.. hepi pulak sebab banyak gambar nampak kurus *dimata aku*...


da best camera trick award goes to

*pose anjing kencing T_T*
ok hakikat sebenar



hik2.. berangan memang indah~

10 comments:

Kehelan said...

Salam...

tp, bg akak la kan, kalu dia suka, dia cinta, dia ikhlas, itu semua tak jadi persoalan...

kawan dh lama tu, bila nak langsung?

semoga cpt bertemu jodohnya :)

Mia-Ina said...

kurus ke gemuk..klu seseorang lelaki tu trima nisa.dia akan trima seadanya..mcm mia dulu gemuk..mmg mia sengaja tunjuk kat suami mia gemuk asl mula kte jumpa..biar dia tau sape mia...hakikatnya jika psgn trima kte dr awl kte gemuk..insyaallah dia leh trima pe jua keadaan wanita kesayangan dia...go nisa..go..ble nak langsung kawin nie??

Nisa~ said...

ntah la.. awal2 die terima je.. makin lama makin dia persoalkan.. heh xpe la.. ade jodoh ade la tu~ doakan ye.. hehe.. thanks akak2 =)

amaniammar said...

erm...meh nak bg komen sket..

Situasi ni boleh jd 2 situasi berbeza..
a. adkah kritikan -ve
b. kritikan +ve

kena ada 1 penjelasan jelas dlm hubungan...terima pasangan seadanya..andai dia milik n jodoh kita..hadapi rintangan bertunang ini dengan cekal...

semga dugaan ini cepat berlalu...
jgn tangguh hari bahagia ni semata nak nampak kurus...
niat hati kena ihlas n redha segala ketentuanNya..

go..go..gurl

LEPTIN GC1000 said...

hi sy tgh baca blog nih.. awk nak kurus tak? saya ada produk yang baik, tidak ada bg effect kepada kesihatan. dulu saya 73kgskrg 55kg dlm 1 bulan setengah saya dpt balik berat normal saya. dulu sy mcm awk try mcm2. sebab dulu sy kurus masa keje bank ni dh masuk gov..keje nyer asyik mkn. awk lawat laman blog..kat ctu ade citer nya lg dan produk..sy boleh tlg..hehe take care

nur hazwani said...

Feel free to visit my blog at wanimohd.com.... C u there..!!!

wann sury said...

salam....hasutan yang negatif bukan je sakit hati..tp jatuh semangat kita..
caiyok2..
if you dont mind,feel free to visit my blog ok..
http://www.wannsury.com/search/label/PREMIUM%20BEAUTIFUL

Noor Azreen Ben Abon said...

waa terbaiklah

Kuruskan Badan Dengan Cepat Tanpa Guna Produk!

-effa ayub- said...

hai awak..
we have the same situation with the guy laa..hek hek
saya dah follow awk
t kalo awk on follow la sy balik :)

sekarang say still tengah diet.
cuma bezanya saya guna herbalife..
baru sebulan...
insyaAllah akan cuba capai target..
ploh2 kg lgi nak kena turun nie :)
semoga berjaya bersama-sama yer :D

Deena Yahya said...

Salam Nisa...how r you..luv to see your spirit nak kurus tu..why?coz im also the one yg always ada niat utk kurus (esp after bersalin my 2nd baby).hehee...don't so worry...besides pikir utk kurus,pls ensure u kurus dan SIHAT tau..now u are still at young age...mcm I,dah masuk early 30 ni banyak yg I belajar...anyway,cuba2 baca info ni...may be blh tlg nisa utk kurus dan sihat.. <http://madeenayahya.blogspot.com/p/blog-page_21.html

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign