Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, May 4, 2011

PB dan angin~

disebabkan hari ni asyik sendawa tanpa henti maka aku nak sharela apa yang membuatkan aku sendawa ni.. fyi, aku ni seorang yang sangat susah nak keluarkan angin.. ada orang jenis urut sikit je terus sendawa.. aku ni setakat kentut je.. tapi kentut pun setakat sekali sehari or bila nak je tapi tak la selalu pun *mathei kena bomb ngn membe ni kang*

so aku ni selalu pening and mostly disebabkan angin.. kadang2 migrain.. pastu bila orang urut, susahnye nak sendawa.. sendawa pun macam tersekat.. memang angin stuck la kat dalam badan ni.. ada sekali tu tak tahan sangat, undescribeable.. so ummi panggilkan tukang urut.. pastu bila dia urut memang dia cakap badan aku ni macam tong angin.. sangat banyak angin.. tapi aku susah la nak sendawa.. sikit je.. tukang urut tu pulak yang sendawa gila2...

so lately ni, terajin pulak nak pakai premium beautiful... act PB aku ni dah 10 tahun kot.. lama dah ummi beli dari kawan dia.. pastu ummi malas pakai dia bagi aku.. dulu aku dah pernah pakai la lepas SPM.. pastu masa diet yang sampai 66kg tu pun pakai.. tapi time tu tak ingat la effect dia camne.. aku pakai sebab bila pakai, nafsu makan terkawal sikit sebab perut penyek.. and lama tak pakai sebab leceh.. banyak sangat bahagiannye.. huhu.. so bila start pakai pb ni.. asyik la sendawa je.. dari semalam lagi.. so rasa lega sangat.. effect lain, kita tunggu.. sebab this time rasa nak tengok pulak hasil pakai PB ni dari segi inci ke apa.. haha dah lama pakai baru nak eksperimen this time kan..


anyway kalau la ada penjual PB baca blog ni.. saya nak tanya, kalau yang rangka ke apa ntah yang kaler putih ni dah terkeluar dari PB ni.. boleh repair ke? hari tu pernah baca kat mana ntah, free je.. is it?

lunch for today

and wallpaper baru henset aku

T_T

6 comments:

noorcahaya said...

heheheh.. cakit ati tgk wall hp tu

Nisa~ said...

haha sakit hati tapi berkesan.. huhu

maisarah said...

assalamualaikum kak nisa.. suka tengok ape y akak makan.. inspirasi... hehe

sy doa akak akan cepat kawen. inshaAllah akak boleh pnye.

sje nak share pasal seseorang yang dah berjaya kurus http://saifulislam.com/9625

akak boleh! cayok!

Nisa~ said...

thanks maisarah untuk link tu.. suka akak baca.. banyak terkena kat batang hidung sendiri.. hehe.. tapi memang realiti..

and thanks for support tu juga! insyaAllah boleh.. hehe =)

Anonymous said...

tuh keledek kann.. angin sbb byk mkn keledek kot. hihi. ;p

Nisa~ said...

oh keledek angin ye.. hik2.. tapi ok gak.. surf kt tenet sweet potato ni ok gak utk keluarkan angin.. huhu

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign