Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday, April 1, 2010

perut kenyang suka hati~

perut tengah full... waaa ape nak jadi dgn 3DFC.. rilek2 jangan takut... aku masih dibawah pengaruh kewarasan akal.. eh ape tu? hari ni sedih la... lansung tak de work out... dah la pergi kelas pun naik kereta.. makan pun banyak dari kebiasaan.. tapi still under control sebab tgh ber3DFC... malas nak update menu la.. tunggu bila dah habis 3DFC baru update menu....

eh nak buat entry sampah kejap.. dah lame tak menjiwang... waa bila la nak kurus ni... hubungan cinta (waa geli nye) sekarang di tahap indah n berbunga2... memang Mr J layan aku dengan sangat sangat sangat baik sampai aku takut dia buang tebiat... kalau tanye "nape baik sangat ni".. dia jawab

"orang hepi sebab awak makin kurus.. awak dah dengar cakap orang.."
oh man.. sebab ni je ke.. kalau aku tau dari dulu aku diet bersungguh2... entah2 sekarang dah kawen pon... amboi ko gatal manjang.. tapi umur aku dah 22.. gatal ke? kawan2 ye la rase gatal sebab aku tengah belajar lagi.. tapi kalau aku dah kerja mesti cakap pasal kawen tu normal kan? eh ntah la... belum kerja lagi so tak tau... papepun tolong la cepat berat capai 55kg... tak sabar nak tengok camne Mr J layan aku time tu.. aku rase sure berbeza dari sekarang... =)

2 comments:

I want to lose weight said...

Tertekan btoi kalau dpt bf yg 24 jam cakap pasal kurus...

Klu akak tak payah tgu dia tinggalkan.. akak dulu tinggalkan dia..


hahahahah GURAU JE HOKAY !!!

Anyway, laki akak tu sblm kahwin manis mulut lagi dari manis gula taw..

Lepas kahwin.. asyik dok kata gemuk.. gemuk.. gemuk..

TAPI dah kawin.. camne lak akak nak tinggalkan dia :))

YANG PENTING SEMANGAT NAK KURUS TU ADA !!!

Chaiyok !!!

Nisa~ said...

bf saye mmg 24 hours ckp psl kurus... tapi nasib baik la bertahan gak smpai nak masuk 7 tahun... die cakap mmg die akan stay dgn saye tapi xkan kawen selagi xkurus.. ntah betul ke x.. tapi dah lame kapel ni kalo x jadi x tau la nk ckp ape.. mmg dah tertulis agknye.. ewah...

huhu... saye pon kalau baru 2-3 tahun mmg nak tinggal je.. eh ye ke? tp okla die push2 macam ni.. at least de effort kan kak.. tapi effort kemenda la dah 7 tahun x kurus2... hope diet kali ni berjaya..haha

yeah chayokkkk

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign