Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Friday, April 23, 2010

kebaya hijau~

tadi ada deans list award.. first time aku dapat deans list.. tu pun sebab last sem internship.. kalau tak mati hidup balik pun belum tentu dapat... wah bengap sangat bunyinye tu... ok2 ni bukan cerita utama... hari ni, for the first time after 10 tahun maybe... aku pakai kebaya.. even kebaya takde shape pun tapi kebaya ok! jangan harap la aku nak pakai... tadi aku pakai pun sebab kawan2 paksa aku pakai kebaya sorang membe ni.. siap kejar aku sampai bilik n sorokkan baju kurung yang suppose aku nak pakai lg... bukan setakat kejar n sorok je.. diorang sanggup tu tolong ironkan semata2 suruh aku pakai.. ok fine aku mengalah even tahap kedegilan aku agak tinggi... so ini hasilnya


tak lawa pon gambar ni.. eh bukan gambar je... memang aku tak lawa pon... tapi sekarang ni yang paling penting is mr J sangat suka sampai nak jadikan wallpaper hp ok...buang tebiat ape mamat tu..  membe2 suruh aku mms gambar aku berkebaya ni n again aku follow je la coz tengok takde la hazab mana pun kan plus tadi aku ade mekap sikit.. sikit je la.. if korang nak tau.. Mr J memang suruh aku mekap.. if aku tak mekap memang dia hangin satu badan la.. dah la kalau hangin tu mulut dia ya ampun... laser setaraf bapok2 yang suka mencarut.. kalau jadi wartawan hiburan konfem seminggu je dalam industri... tapi takpe la... purata laser over sweetness dia 2/10... so boleh dimaafkan... tapi paling kiut (uwek) dia nak lagi pics aku.. so aku bagi la gambar ni pulak


pastu mula la nak bemesra kan.. "mokkk.. tolong la buat baju ni banyak2 sebab awak nampak slim" ... ei aku hempuk ngan lemak aku kang... aku dah turun 11 kg kalau tak nampak beza memang bukan buta mata dah... tu buta hati namanya... memang la gemuk lagi tapi slim skit la dari dulu kan kan kan... "mokkk.. org crush balik dgn awak" .. ha ni lagi satu nak kena lempang laju2... selama ni tak crush la ek... nasib baik banyak bagi support dari segi meterial... so tak kesah.. hahahaha ok next "mokkk... thanks sbb mekap lawa2 n makin slim.. org hepi" ... ok fine jalal... even bunyi macam awak pentingkan fizikal.. tapi 7 tahun jugak awak bertahan dgn si gemok yang tak pandai mekap ni... so sebenarnye awak ni sweeettt (uwekkkkkkk buat kali last)

maaf sebab lately ni bersikap jiwang tahap meloyakan.. tapi sangat hepi dengan diri sendiri... bukan senang nak dapat pujian dr mr J... n  seriously... selama almost 7 tahun dgn dia memang tak pernah sekalipon dia jadikan pics aku as wallpaper hp... sebab die cakap aku gemokkkkk... ok fine jalal T_T... eh cukup la for tonight.. diri sendiri pon rase loya dgn kejiwangan sendiri apatah lagi korang yang baca ni.. hee daa~

6 comments:

Cik_Nomi said...

bf ko panggil ko mok ek.. bagus betul die ye..

Nisa~ said...

bkn stakat mok je... lately ni asyik pnggil 'mok kegemokan'.. mane dpt ntah ayat ni

Cik_Nomi said...

sebenarnye ade kawan aku yang panggil awek aku mok gak.. awek die tu akawn aku gak.. haha.. sepesen la bf ko tu ngn kawan aku.. kawan aku kene mok dan hitam lagi.. tapi kawan aku tu bukannye gemok itam pun.. sabo jelah aku..

N a d i a said...

hahaa.
comel gila entry nih.

xiao jiang yap said...

Assalamualaikum.....

xiao jiang yap said...

Assalamualaikum.....

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign