Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday, April 22, 2010

logik ke 67~

berat sekarang 70kg.. hmm.. boleh tak nak turunkan 3kg before jumaat next week? eiii impossible la pulak kan... untuk orang lain ye tapi untuk aku maybe tidak. bukan la bermaksud aku nak makan banyak... cukup la 2 minggu lepas aku bermanja2 dengan food... minggu ni dah start diet balik... nak capai target balik... so target jangka pendek adalah 67kg before jumaat depan.. boleh ke? letak je la countdown... cabar diri sendiri.. kalau boleh maknanye confirm tahun depan kawen! haha gila.. anyway.. kenapa 67kg?.. kenapa before next friday?...  tadaaa

.
.

*tudung putih tu adik dia.. sangat copy paste kan.. tudung purple tu tak yah kenalkan la.. buat jadi mimpi ngeri je..

budak hitam ni nak datang n belanja ikan 3 rasa yeay!!! 3 minggu tak jumpa so nak la nampak kecik sikit kan.. 67kg maybe tak nampak beza but untuk kepuasan diri - yes... 67kg means makin dekat la nak capai target... n makin cepat la dapat habuan... wahhh meterealistik gitew~
"mok.. bila awak nak slim ni.. cepat la.. tak sabar tau nak belikan levis n baju2 cantik untuk awak"
wahhh makin semangat nak kurus! jaga ko Jalal.. bukan levis n baju cantik je... handbag kasut sume aku mintak... hehehe.. tapi still plg penting... nak kasih sayang awak sehingga ke jinjang pelamin... yucks sila muntah... agak geli disitu...

3 comments:

Cik_Nomi said...

ahahaha.. kelakar lah entry ko ni..

Nisa~ said...

hehehe thanks sbb bace! huhu

Cik_Nomi said...

ko hapdet aku bace punyelah..haha

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign