Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, April 12, 2010

hai

hai.. lame x update.. dah seminggu... bz la last week.. sampai aku rase takde mood.. bukan je mood nak siapkan assignment.. mood nak diet pon hilang... mood dating je ok... biase la... bila takde mood ni memang best kalau orang2 tersayang ade sekali... eh tapi tu pun aku cam emo gak.. rasa tak disayangi sampai encik J marah sebab aku merepek... bukan tu je... minggu ni aku tak kawal makan... if before ni orang bagi pape aku amek sikit or tolak.. tapi minggu ni hulur la pape.. semua masuk mulut terus ke perut.. sampai aku rase sangat give up nak teruskan perjuangan... aiseh... aku pun pelik kenapa la minggu ni macam semacam... tensen penat rase nak lari jauh... then suddenly tadi masuk toilet n tadaaaaa


ceh patutla... PMS... sekian~

2 comments:

Cik_Nomi said...

haha.. owang pempuan kan.. aku pun tgh pms ni.. rase macam nak amuk satu badan.. tapi nasib lah diet still terkawal lagik..

Nisa~ said...

huhu before ni x pernah lak gnggu pemakanan.. dis time je... waaa

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign