Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, October 5, 2010

semangat!

dengan ini, saya,

ermmm

betul2 ingin mula berdiet sekali lagi...




dan kawan2... sila la jgn mainkan saye.. saye serius!!
*tapi ade org dah janji nak belanja.. time tu diet off.. =D*



source : pre-lamaran yg boleh buat tak tido malam & joget angan tak sudah


n my bff sekalian.. korang jugak yang tak sabar kalau perbualan kat atas jadi realiti kan.. so sila support!!
sayang kamu semua
*err.. bonanza rm2 still on ok! =S*

8 comments:

diLot said...

kawen jek.. kurus tak kurus letak tepi.. :D

nontampaltampal said...

kamon nisak~~ ak sapot dari jauh!
ko kan mentor~~
:DD

Nisa~ said...

dilot - aaa.. hehe.. dah letak syarat xkurus xleh kawen.. wuuuu sob2

nontampal2- eh ni pipah ke dnaz ek.. byk la ko punye mentor.. tgk korg dah kurus kot skang... huhu.. nway thanks!

nontampaltampal said...

pipah~~ huhuuu

Cik_Nomi said...

waahhh.. still joget angan tak susah lagi ke?? hahahaha

Cik_Nomi said...

jap.. klu ko nak tau.. oleh kerane aku suke tgk ko ng jalal.. n name jalal yang klasik gile tu.. sampai bf adek aku pun aku panggil jalal.. hikhikhik.. n kawan2 adek aku pun dah melekat panggil die jalal.. adek aku mmg sangat bengkek.. suke2 aku je tukar name orang..

Nisa~ said...

haha.. mmg name klasik gile.. name die sebenar ab jalal bin ab jalil.. so org panggil jalal jalil.. klasik habes kan.. haha... sian bf adik ko tu.. name sedap2 ko tuka name klasik.. hehe

Cik_Nomi said...

ya Allah.. betul ke name die tu?? sedapnye name.. kahkahkah... 'ab' tu sebutnye ape.. hahaha

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign