Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday, October 21, 2010

krisis identiti~

semalam ade sikit miscommunication dgn jalal... biase la.. kalau dah berbulan tak gado tetibe tersentap sikit terus rase macam end of relationship.. padahal tadi die msg takde pape pun.. pompuan kan rumit.. wahaha

anyway this week sangat sangat sangat down la... org lain kalau down tak selera makan kan.. aku lak rase nak makan n makan n makan... banyak reason aku down ni.. pasal kawan ade, pasal study ade, pasal jalal ade, pasal family ade n plg penting sebenarnye pasal duit... oh god~

so dgn perasaan macam ni, memang perkataan diet tu macam tak wujud la.. n sebenarnye rase sangat nak give up.. tapi tak boleh! sebab nak kurus ni ade reason.. tapi tu la...aku nak setelkan prob ni satu2 dulu.. bila semua dah ok baru akan sambung ape yang patut... tapi sekarang sebenarnye hidup tengah rumit.. nampak je macam hepi.. haish penatla jadi manusia yang tak reti meluahkan apa yang tersirat ni.. till then~

4 comments:

Cik_Nomi said...

comeon nisa.. jangan down2.. not good for ur mental n physical health.. be heppy k.. kite kene gembire luar dan dalam... yeaahhh!!!

Liyana said...

luahkan je ape yg tersirat. kadang2 ia perlu walaupun pada pokok.

NoVemBerLaDy said...

rileks dik..
bwk2 bertendang.. eh eh..
bertenang... baru lega..!

Nisa~ said...

cik nomi - thanks! terharunye sob2... tp sebenarnye aku rase aku ni byk hepi dr sedih pun.. time sedih je nak emo terlebih.. papentah

yana - eh aku kalau sedih memang suka ckp sorg2 sambil nangis.. tp time xde org la.. muahaha

novemberlady - hehe thanks kak! sekarang dah lega dah =)

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign