Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, February 23, 2010

detox day 2 - BERJAYA!

woowooohhh... bangga gile.. tadi gi gym.. then after tu gi tomyam tropika but aku lansung tak makan ok.. even mencubit secebis ayam ke sayur lauk membe pun tak.. omaigod kental betul aku kali ni... buang tebiat kot... takut nye~

ok.. for second day detox.. again.. BERJAYA.. bukan nak kecoh tapi macam berbangga dgn kemampuan diri.. hari tu ade gak try detox ni tapi hampeh... makan fish n chips la... spegeti la.. ape kejenis detox ntah... so yesterday berjaya makan buah je.. n today pun same.. how bout tomorrow? dah la de pasar malam... omaigod... so menu for today.. cm biase... brekfes dgn air lemon.. then lunch oren 2 bijik... n dinner betik.... so far boleh la tahan lg even ramai ckp aku cam penat je.. tp larat jugak aku gym malam ni... huhu... so seperti biase... enjoy the pics... eh cop.. letak pics ni bukan ape... tunjuk bukti kat membe aku mmg bersenam! hehe~


mula2 main ni.. aku tak tau la ape.. tapi aku rase utk kempiskan perut kot.. sebab perut aku terkepit... hehe...

nampak tak ekspresi semangat aku tu... tu belum lagi campur lemak2 perut macam yang korang nampak dalam gambar tu.. malu~ sib baik gemuk so perkara normal..


bak kata hanum.. "group photo itu wajib".. grup la sgt.. tp mereka ini la supporters setia... get ready la korang.. tak lame lagi nak pinjam dress2 cun korang tu... eceh~

6 comments:

Jehan Manies said...

chaiyok nisak! ekau pun boleh kurus!!

nurul hamiza said...

bole x aku nk kate aku rindu ko ngn kawan2 ko? siyes doh. kirim slm kat dorang sume ye nisak!

oh bosannye esok dh kne blk!

Nisa~ said...

jehan - yeah.. jgn lupe sushi king jumaat ni.. haha kantoi..

mieZ - aku pun rindu ko weh.. pape aku wat kat utp ni mesti teringat "kalo mieZ ada ni mesti bla bla bla"... sedih ko dtg kjp je ri tu.. insyaAllah nnti aku btau..

blk sydney jgn lupe aku!

Anonymous said...

biz member, Ed Bankos' personal invitation, I invite you to check out the site. This is a great font for use with winter designs as you prepare all your Christmas artwork. The skin tags will be cut with a method that is in accordance with their location on the body and size.

my blog :: home treatment for skin tags

Anonymous said...

Hello there, You have done an excellent job.

I'll certainly digg it and personally suggest to my friends. I'm confident they'll be benefited from this site.

my blog :: asthma in dogs symptoms

Anonymous said...

Hey just wanted to give you a quick heads up. The words
in your post seem to be running off the screen in Opera.

I'm not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I'd post to let you know.
The style and design look great though! Hope you get the problem resolved soon.

Thanks

Check out my website; medical insurance medical

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign