Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Saturday, April 30, 2011

sms ejekan~

oh no!!! aku yang 'diet la sangat'... jalal pulak yang makin kurus.. dia baru mms gambar dia outstation tadi.. eh dah slim.. hari tu nampak berisi... aish ni yang rindu ni.. duduk dekat tapi nak jumpa susah.. dah sebulan tak jumpa T_T  *pangggggg!! baru sebulan nisak oi*

eh lama dah tak cerita pasal jalal kat sini.. kalau tak, duk jalal itu jalal ini sampai orang baca pun meluat.. tu baru boipreng gelpreng bukan laki bini lagi.. hik2 tapi tak kisah la.. anyway lama tak cerita pasal dia ni bukan sebab dah break up ke or sebab kena sound selalu tayang boifren wutsoeva.. big no2.. blog aku pun ni kan.. tapi sebab hubungan kami sekarang agak hambar.. eh bukan dingin like we both dah tak mesra.. takkkkk... kami masih gembira bahagia bersama tapi aku je ada konflik dengan diri sebab rasa macam kesian la si jalal ni punya la lama tunggu aku slim tapi aku ni tak pernah ada kesedaran.. tak tahula kitorang ni end up camne.. eh2 doakan la jodoh kami bersama ye.. hik2 gelak miang...

nway today saja la nak share.. dah nasib dapat boipreng yang asyik suruh kurus, so bila sms dengan dia ni.. mestila akan ada part mengejek tu.. aish nak tampo kang dia ada alasan pulak nak cari lain.. so layan kan aje sambil tersenyum.. konon2 motivasi n pembakar semangat la tapi nan ado.. haish tengok... start la nak down ni~

amaran : dah bertahun aku save nama jalal as yang tertera so even agak geli tapi mungkin takkan tukar sebab tak tahu nak letak apa..and ayat mungkin sedikit jiwang so jika geli, tak perlu proceed thanks! anyway aku pernah cita pasal kenapa jalal panggil aku manja HERE

ni memang panggilan kegemaran dia.. 
  

buncit and perut adalah modal utama untuk mengejek

ni pulak masa aku anta resume kat membe dia kerja c3lcom.. keje tu kena panjat pencawang..

hari tu aku tanya dia lepas balik dari kenduri kahwin membe.. suka tengok pengantin pegang tangan je sepanjang masa.. so saja tanya jalal time kahwin nanti dia nak pegang tak tangan aku sebab now ni kitorang memang bukan jenis pimpin or pegang tangan ni.. so jawapan dia sangat erm no komen

wuteva la jalal.. kalau tak korek hidung kang tersumbat pulak.. 

bila excited cakap yeay dah beli basikal maka inilah kata2 semangat yang aku terima.. 

anyway banyak lagi yang lebih anoyying sebenarnye tapi nanti la.. tulis entry ni pun dah ada orang bermonolog kecoh gila minah ni.. so kita stop la dulu.. bagi orang tu beristifar dulu.. hehe till then.. fuh semangat.. ku seruu... kembali lah padaku~

4 comments:

AkUiStInI3 said...

org lelaki mmg mcm tu nisa..suka ejek2 mcm tu. nak bg naik smgt kita la kononya..tp kdg2 sakit hati pon ada kan?? x pe, buktikan dgn dorang kita boleh kurus..chaiyok2!!!

FYI, lelaki mmg cpt nak turun berat bdn, sbb hormon testosteron dorang sgt membantu untuk membakar lemak2 kat bdn. thats y dorang skit je exercise atau x makan sehari pon dah banyak turun berat bdn..

Nisa~ said...

tu la.. kdg2 sakit hati tapi sbb dah tau die camne so rasa kelakar pun ada.. huhu..

anyway si jalal tu mmg dia jogging pun setiap petang.. so if die lose weight mmg patut pun... huhu... sy ni haa yg x patut... heh

nway thanks! one day maybe misi akan berjaya.. cume tak tau bile.. huhu

Nor Hanis said...

hahah.. it means he love u just the way u are~

just stay healthy dah cukup, tak yah lah kurus2 sangat...

Nisa~ said...

oh tidak kak hanis.. eh xpe ke panggil kak.. tp bdn sy dh mcm mak cik kpd akak.. huhu..

kalau die love me just the way i am.. dah lame kawen tau.. huhu

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign