Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Sunday, November 14, 2010

nak jadi downline saya?

bznye sekarang... fyi, hari selasa ni bermulalah final exam aku.. so sekarang ni tengah struggle habis la.. kononnye...

hari rabu lepas aku dah bersenam dgn rancaknye.. harap2 la berat ada turun.. haha... aku n bff tengah buat part time job edar yellow pages kat beberapa part kat perak ni.. so haritu kitorang gi edar area batu gajah.. nampak senang tapi ya ampun... satu batu gajah tu kitorang pusing... dah la tu, kalau korang tgk ada perempuan bawak buku banyak2 then masuk kedai keluar kedai masuk keluar.. tak ke macam salesgirl? padahal nak bg yellow pages free je pun.. tu pun ada yang tak nak... org bg amek je la.. ada yang cakap tak guna la, takut bos marah la sebab nak kena sign n cop kedai n macam2 la.. paling best ade satu kedai tu kitorang masuk "maaf la, takde anak kecik".. kat situ jugak aku gelak... bila ckp nak bg yellow pages free.. bukan main excited lg.. benda free~ haha.. tp best la pengalaman ni... sebab memang boleh kurus la.. park kete kat satu tempat then jalan sampai hujung kedai pastu patah balik amek stok dalam kete then pergi lagi edar... lenguh kaki tangan aku.. dah la buku tu berat.. habes muscle pun tumbuh.. duit punye pasal.. sanggup je.. kalau ikut malas baik aku bisnes dgn ACK yall je.. duduk je tunggu duit masuk

nak join tak? korek hidung dapat rm100.. 3 kali korek dapat rm300!!!!

tapi takde pics pulak time edar mengedar tu.. ko gilooo.. dgn berpanasnye, mengangkut buku tebal2 nye.. kalau bergamba jugak memang pompuan sejati la aku ni.. camwhore sana sini.. tapi lepas ni dah plan nak bergambar gak.. kenangan tu.. next destination - kampar, lumut, manjung, taiping, kuala kangsar, sg siput, chemor... kalau2 agak2 ade antara korang nanti didatangi wanita 2 org yg nak bg yellow pages, silalah terima ok.. free je.. takde gores2 menang.. amek cop n sign.. itu aje.. senang kan? lagi senang dr beli gelang ACK yall

anyway disebabkan sekarang ni exam week, maka terimalah tangkal yakni gelang tungsten ack dari aku.. tak payah pakai.. tgk aje... dapat tenung mata lg bagus.. konfem A la!!






hai cik nisak.. org pergi library study.. kau pergi buat apa?

4 comments:

diLot said...

wah struggle tu dr iskndr ke lumut sg siput bgai.. haha.. rajin tol korunk neh

Cik Nomi said...

banyak ke dapat upah edar yelow pages tu? hehe..

btw.. gud lcuk beb.. for ur exam.. =D

Ms.Lilies said...

muehehe....pi library amik gambo :p


akak dulu pi library utk berdeting ekekekeke

Nisa~ said...

dilot - duit punye pasal.. lg satu dpt jalan2.. hehe

cik nomi - erm ramai tanye.. bile aku ckp sume terkejut sebab sikit.. tp sebenarnyeeee.. jeng jeng jeng.. nnti dah dapat duit aku gtau.. haha

ms lilies - ala xde bf la nak deting~ isk2.. hehe

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign