Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, November 29, 2010

dia start dah~

akhirnyeeeeeeeee... benda yang paling ditakuti terjadi juga... air yg tenang jgn disangka tiada buaya... org yang diam jgn disangka tak berperasaan... ergh~ mati la aku.. setelah sekian lame dia diam tak komen pape.. sampai aku ingat dia dah boleh terima aku seadanya.. disaat aku dah hampir lupa apa itu diet... maka tiba2


so... sebelum zaman asyik-nak-gado-sebab-gemuk datang... aku perlu start sekarang.. probsnye~ nak start diet ni bukan la macam makan kacang... semangat.. please kamtumi

ps: takut la nak timbang~

5 comments:

Cik Nomi said...

sempat lagi.. sempat lagi.. haha

::@.L.I.N:: said...

sape yg anta mesej tu??

NoVemBerLaDy said...

jalal ka ituhhh..
ko balas la balik..
awk nak tgk meja terbalik bila detim2 huhuhu.. ileks la nisa... wat anjakan paradigma mcm akak... hihihih...

Ainul said...

jgn give up okey:)

meh ler try PB.mmg berkesan :)

Nisa~ said...

cik nomi - x sempat dahhh.. isk2~

alin - sapo lg.. si jalal jalil itu la.. die je rajin komen psl kurus gemuk ni.. huhu

novemberlady - kan best if ade kesedaran untuk menganjak secara paradigma mcm akak.. huhu

ainul - dah ade tp mls nk pakai~

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign