Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday, April 18, 2013

Atkins - day 5

Live from tutti frutti alamanda.. hmm husband mmg tak boleh skip benda manis la. tak makan banyak tak pe. tapi mesti kena ada benda manis. so disinilah kami. And aku pun tumpang sekaki. esok ada sesi penimbangan. Kita tengok ada penurunan tak.. anyway, saja nak share menu for today
Breakfast - 1 telur, 1 hotdog, 1tbsp kewpie mayonis
lunch - 2 kembong stim, 100g kangkung bilis, seketul ayam merah
Dinner - 2 ketul ayam panggang
and supper tutti frutti 5 sudu. wahahaha.. jangan tiru aksi ini

2 comments:

Anonymous said...

Hello

Kamu boleh lose weight dengan green coffee bean extract fat burner.
Ia fat burner pertama yang ada kelulusan kementerian kesihatan & halal.

Amat sesuai untuk laki dan ppuan.
Boleh bakar lemak 2X ganda.
Jom kurus kat
www.malaysiafatburner.com

Oneyani Deankayree said...

lame gila tak makan tutti frutti. huhu

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign