Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, April 17, 2013

Atkins - day 4

boringnya hari ni. again, husband lemah je today. memang tak larat betul. Padahal lunch makan meriah jugak tadi. balik umah baring je. alahai laki ku.
Aku cam biasa. ok je. jadi agak suram la malam ni. dah la kat tv cerita tak best.. mengadap kipas je la. Anyway tadi kitorang semangat pergi alamanda. Dapat voucher ayamas beli 2 ekor ayam panggang dengan harga sekor. konon nak buat stok la.sekali kat kaunter, manager dia cakap dine in je. aiseh tak baca elok2 pulak. gile hape nak makan 2 ekor. Pastu agaknya dia kesian, dia bagi la kitorang take away. tapi tu pun membebel cerita ramai customer datang bla bla guna voucher bla bla tak baca bla bla.. ikutlah akak oi.....
Sampai umah cepat2 mengadap ayam ni. Ikut tahap kelaparan, boleh je nak habiskan 2 ekor tapi husband cakap dah2 stop, kita diet. tu pun after makan 4 ketul sorang. wahaha. K la. Selamat berdiet everyone

1 comments:

Oneyani Deankayree said...

menguji keimanan betul ayam ayam ni. huuuhh

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign