Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Monday, December 27, 2010

separuh sudah hilang~

ok.. officially diet aku dah start balik seminggu lepas... n tadi timbang dah turun 0.5kg.. haa jgn tanye brape current weight.. takkan reveal smpai dah back to berat kat ticker weigt hari tu... n lepas ni nak usaha dgn gigih sebab jalal cakap once dah kurus die terus masuk minang.. muahahaha kita tengok samada die serius or cakap berapi kentut berair..


ok ni la keadaan diri aku sekarang.. sangat kusam kan muka... badan takyah cakapla.. maybe ade nampak makin besar dari hari tu.. maybe same.. papepun ni la last full picture yg aku akan letak kat blog ni.. after ni taknak letak dah gambar top to toe sampai la capai berat yang aku nak...

anyway yang turun 0.5kg tu tak expect pun sebab nak start diet balik ni sgt susah.. lagi2 kat rumah ni kan... tapi will try my best la sebab nak kawen!!! hik2 (gelak miang).. sbb skrang ni ramai la pulak kawan aku n jalal yg dah kawen n nak kawen.. ish tak leh jd ni.. aku n jalal ni kan dah lameeee.. aku tkt kang makin lame tangguh makin bosan lak.. bosan dengan hubungan ni ye la jugak kan tapi takut jalal bosan dgn janji aku nak kurus yang ntah bile nak tercapainye.. oklah.. malas nak janji pape.. semangat nak kawen bukan main berkobar tapi bak kata jalal
"jangan harap nak cakap pasal kawen selagi tak kurus"
haish.. semangat nak kurusnye? nan ado~

7 comments:

ain gojes said...

hoyeh..cayok.saya pun macham tu. selagi tak kurus, saya xmau kawin lg.huhu...

leeja said...

nak kawen... mmg baek punya motivasi. chaiyok!

Nisa~ said...

ain gojes - tu la kan.. sanggup tunggu sampai bile2 pun.. eceh

leeja - hehe.. ni je motivasi yg leh wat semangat! nway trimas~

Cik Jue said...

nisa...kongsi ler,mcm maner dpt turun o.5kg tuh.Nak tau gak.

adwa kay said...

hehehe sronok lak baca. akak pun baru nak diet ni. star tahun baru ni nak la rasa kurus gak. smoga kita berjaya la ye dik

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nisa~ said...

cik jue - hehe.. ala segan la nak kongsi sbb x wat papepun.. kurg kan mkn sikit je.. hehe

adwa kay - yup2... semoga kite sama2 berjaya!

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign