Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, September 29, 2010

asal sedih nak makan~

aku ade sedikit masalah la yang buat bila fikir rase nak makan.. haha lame i know.. tapi betul.. susah tau jadi anak sulung yang belum matang ni.. lagi2 kalau jenis keras hati n kuat melawan.. tapi sebenarnye lembek... bile on fon dgn parents cube tahan suara tak nak bg diorang perasan yang aku tgh sebak n nangis... padahal bile jumpe kena marah sikit menjawab.. bukan sengaja nak jawab tapi TER.. n perangai aku n ayah same.. umi cakap memang tak leh dekat.. sorang api n sorang minyak... tapi bila jauh macam ni, ayah la org yang paling aku rindu.. yg paling rase nak balik sujud kat kaki dia.. nak mintak maaf banyak2 sebab byk melawan.. tp bila jumpa asyik gaduh siap rase nak lari dr rumah.. haha.. tp sekarang rase nak msg ayah.. nak ckp "be strong.. kami ada utk support ayah selalu..." tapi rase ego n malu sgt tinggi.. macam tak sanggup nak bc ayah reply ape.. n macam takut ayah terharu sampai nangis.. heh

kamu dan kamu... jgn berbangga dgn apa yg kamu ada sekarang.. dgn pangkat n pencapaian... mungkin ditahap selesa nanti semua hilang sekelip mata... tapi dugaan akan sentiasa ada.. n percayalah.. kami kuat, sebab tu Allah pilih kami..








sgt sgt sgt rindu ayah, umi, aizat, aidid =(
rindu sampai jalal nak tinggal pun takpe tak kesah *tipu sangat*

5 comments:

Cik_Nomi said...

asal ko tibe2 rindu kat ayah ko sgt2 pulak ni?

Cik_Nomi said...

rase macam ade comment tadi... mane eh? hahaha

Nisa~ said...

komen ko tak masuk sbb blogspot igt spam.. hehe.. ni dah ok... aku selalu gaduh ngn ayah aku smpai aku rase die tak syg aku lg.. hahaha.. pantang jumpe gaduh.. so bile tak jumpe ni rase rindu pulak.. bukan rindu nak gaduh tau.. hehe

diLot said...

jom same2 buang ego tu jom.. ni pon tgh nak buang ego kat somi :(

Nisa~ said...

tu laa... hope ego ni boleh buang jauh2 tau.. isk2~

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign