Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Sunday, July 4, 2010

At last~

If korang baca blog aku ni mesti korang dapat agak yg tahap self esteem aku ni rendah. Sbb always rasa aku ni si gemuk yang tak lawa. Dah la asyik nak fikir ngarut je sampai jalal pun tak larat nak layan.. Nak tau kali ni apa lak aku fikir? Aku segan nak gi makan kt kedai ngan die if kami datang asing. Sbb orang ade superbike ni selalu distereotype akan ada awek yg sexy dan tonggek (ke aku je pk camtu?).. Skali dtg aku.. Amek ko. Perut yg tonggek.. Nak tau nape aku ckp camni? Aku dah lalui pun.kitorang gi makan tp dtg asing2.. Masa die dtg org pandang la gak.. Sape tak pandang.. Bunyi moto kalah enjin jet.. Pas bukak helmet semua alih pandangan. Fail. Muahaha.. Gurau je.. Marah lak jalal if dia baca kang.. Tapi pas tengok die menghala ke meja yg ada gadis gemuk iaitu aku.. Paham2 je la. Perasan gak ada kapel 2 pandang2 sambil bisik2.. Diorg blom tengok aku naik moto tu lg. Pitam terus. Dem. Terus aku down.. Haha.. Tp nk tau apa yg buat lg down?

"jalal dah ada moto besar ni kena la cari awek comel duduk kat belakang. Baru la complete"

Kata ayah saya kepada jalal.. Takpe la ayah.. Isha la awek comel tu.. Isha tau ayah malu nak ngaku. Hehe

1 comments:

Cik_Nomi said...

hahaha.. suke la mamat yang layan2 moto besar camneh.. ok2.. aku tak kaco bf ko tau...

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign