Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Wednesday, July 21, 2010

1, 2, 3 mula!

tadaaa.. mempersembahkan berat terkini tuan blog selepas 2 bulan sesi diet digantikan dengan sesi menternak lemak...


maaf cik xxx.. terima kasih sebab meneka.. papepun sila cuba lagi... hehehehehe =)... 

anyway.. macam yang aku cakap kat entry lepas, aku ada kemusykilan sikit kan time kat umah.. well ni la kemuskilannya.. makan tido makan tido but how come naik 0.5 - 1 kg je... pelik tau... sebab memang lansung tak diet... tetapi lepas fikir2.. ni la agaknye bila some people yang tengah diet cakap actually weight doesnt matter... memang berat aku naik banyak ni je tapi perut,punggung n dagu membesar tanpa batasan... ewah hiperbola.. luckily seluar still muat lagi... tapi ketat sikit la part perut tu... memang aku rasa la ade peningkatan saiz perut tu.... macam preggy pon ade... tang dagu pulak.. hari tu dah boleh pakai tudung ekin yang size kecik skit tp sekarang dah tercekik balik... tapi takpe la... syukur sebab tak back to nombor 7... bolehlah meneruskan misi dengan gigih... plizzz nisak! usaha! kalau tak..............................  ~ ~ ~

4 comments:

cik xxx said...

ala,
tak dapat hadiah laaa

LiN said...

caiyok2!~ btw, slamat memulakan sem baru... ^_^

.:anaChronistic:. said...

kalau tak...xley kawen...hahaha

Nisa~ said...

cik xxx - xpe nnti sy bg hadiah spesel kat cik.. huhu

lin - thanks.. aa malasnye.. utp panas kan

ana - tu rahsia kita je ok.. wahaha

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign