Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Tuesday, December 29, 2009

Losyen mustajab pati halia extra hot~

tak tau la orang lain kan.. tapi as for me.. benda ni agak berkesan.. dulu2 aku rajin sapu losyen ni kat bawah dagu.. dagu berlapis la katakan.. n time tu memang dagu aku jadi satu.. but lame jugak aku stop sejajar dengan diet aku.. so dagu aku pun berlapis la balik.. bukan maknanya kita kena bergantung kat benda ni.. macam aku, bile aku tak diet aku akan makan dengan banyak nye macam syaiton.. seriesly.. so thats why la berat badan aku boleh naik medadak.. tapi sekarang aku nak sambung guna balik.. n as u can see above.. ada losyen baru yeay.. extra hot pulak tu.. bestnye!!!

0 comments:

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign